213 LILAEA

WORK: exhibition design

TEAM: Guglielmo Renzi, Barbara Fontana

 

A long bright tunnel consisting of an aluminum skeleton and a polycarbonate coating becomes our proposal for the stand of a ceramic tile company taking part in an exhibition. The space generated by this form becomes the display area for products’ presentation. To complete the project, another long rectangular volume area almost entirely made of glass is intended to welcome the guests.

The space separation derives from the customer need to separate the exhibition area from those dedicated to welcome services and business meetings. The all aluminum structure was prefabricated in the workshop and then assembled on site in a short time. The picture that emerges from this process of composition is that of a well-forged unit.